Volleybal competitie ligt stil

Hoe het verder komt met de volleybalcompetities is nog onzeker. Dat er 's avonds niet meer getraind en wedstrijden gespeeld kunnen worden, is wel duidelijk geworden na de laatste persconferentie van het kabinet. Laten we hopen dat er voldoende ruimte is om de competities uit te kunnen spelen.

De grote Clubactie 2021!

Samen met de voetbalvereniging (Top '63) hebben wij een fantastisch bedrag opgehaald van namelijk €989,40 euro!!

Win? 400,- voor jouw vereniging!

#vier het succes

Win ?400,- voor jouw vereniging! #vierhetsucces

ZO MAKEN JULLIE KANS:

1. Download jullie digitale cheque.

2. Deel een foto van de fysieke of digitale cheque vanuit jullie vereniging op Facebook, Instagram, TikTok of Twitter met #vierhetsucces

3. Meedoen kan t/m 31 december 2021.

Vijf clubs winnen ?400,-. De winnaars worden bepaald via loting. Bekijk hier de actievoorwaarden.

*** TRAINER / TRAINSTER GEZOCHT ***

HELP HELP ‼️🆘‼️

Wij (Meiden A) zijn dringend op zoek naar een trainer/ trainster voor dit gezellige team! Na de Corona stop van een jaar willen we graag weer trainen met een vaste trainer💪🏼.

Wij trainen op dinsdag van 17:30 tot 19:00 uur in It Harspit (Oppenhuizen)🙂.

Dus… ken jij iemand die ons zou kunnen trainen of ben jij zelf geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op!

Dit kun je doen doormiddel een mail te sturen naar:
✉️ jeugd@volleybalverenigingtopentwel.nl

*** TRAINER / TRAINSTER GEZOCHT***

WIE OH WIE DURFT DE UITDAGING AAN ?

HELP HELP ‼️🆘‼️

Wij, dames 6 van volleybalvereniging Top & Twel uit Oppenhuizen, zijn op zoek naar een enthousiaste trainer.
Door omstandigheden (corona, blessureleed, wijzigingen in de teamsamenstelling) hebben wij ons aan het begin van dit seizoen moeten terugtrekken uit de competitie.
Inmiddels staat er weer een nieuw team dat maar al te graag weer competitie wil spelen 💪🏼

Dat gaat alleen lukken met een enthousiaste trainer die ons kan motiveren en er weer en team van kan maken.
Dit is onze laatste kans; wie kan ons helpen?!!
We trainen op woensdagavond van 20.30 – 22.00 uur in It Harspit in Oppenhuizen.

Wil je deze uitdaging aangaan of wil je meer informatie?
Stuur dan een mailtje naar: marjoleinpostmaboven@gmail.com

Corona update!

Graag brengen wij jullie op de hoogte van de nieuwe maatregelen rondom Corona

Algemene richtlijnen:

Uiteraard gelden alle RIVM richtlijnen.

• Heb je griepverschijnselen, neusverkoudheid of koorts? BLIJF THUIS!
  • Draag een mondkapje op plekken waar dat verplicht is (bij binnenkomst, als uw QR-code gecheckt is mag hij af of als u gaat zitten);
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en vertrek;
  • Houdt 1.5 meter afstand van elkaar.

Voor, tijdens en na de wedstrijden:

• Tijdens een wedstrijd wordt door de aanvoerder van Top&Twel de Coronatoegangsbewijs + legitimatiebewijs van beide teams gecontroleerd (voor mensen met een functie zoals scheidsrechter, trainers en vrijwilligers geldt de Coronatoegangsbewijs niet);
  • Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high fives of knuffels;
  • Let er ook op dat bij de time-outs voldoede afstand wordt gehouden van elkaar!

Nazit:

• De bar gaat om 17:00 uur dicht, dus geen nazit.
  • De actuele regels van MFC It Harspit kunt u vinden in dit document.

Vooral heel veel plezier en succes toegewenst!